Sjablong med Gepard mønster

Varenr.
100HSCSVS
Lager
På lager
Pris
kr 165,00

Sjablong med Gepardmønster.
Utvid dine kunnskaper med å dekorere delikate mønster på treverket.
Gepardmønster sjablong har erfaringsnivå 1.

Våre nye vinylstensiler er presisjonskuttet av profesjonell maskeringsvinyl og kan brukes som en del av praktisk talt alle applikasjonsteknikker. Man kan bruke  airbrush, svamp, pensel etuni_4..
Å være lette løsemiddelbestandige, kan Hampshire Sheen-stensiler brukes til å påføre vann- eller alkoholbaserte farger, aerosoler, metalliske eller andre medier.
 Hver sjablongpakker inneholder:
• 2 ark med tema sjablonger på pro grade 80 mikron maling maskering vinyl egnet for påføring på mange forskjellige underlag.
• Et ark med overføringsteip på 200 x 250 mm for enkel påføring av komplekse design.
• Et farget målestokkdiagram over designene på vinylarkene.
• Grunnleggende bruksanvisninger.
Hver pakke er rangert etter det erfaringsnivået du kan vurdere å ha før du bruker sjablongene. Nivå 1 sjablonger kan brukes flere ganger på grunn av deres generelle enkle funksjoner.
Vi vil at du skal få mest mulig ut av sjablongene våre! For å hjelpe deg har vi gitt hver av pakkene våre et av tre erfaringsnivåer. Noen av sjablongene er vanskeligere å bruke enn andre, så denne guiden vil hjelpe deg med å bestemme deg.
 Erfaringsnivå: 1
Nybegynnerstensiler som passer for alle nivåer av erfaring. Disse sjablongene kan brukes på nytt hvis de behandles med forsiktighet.
Erfaringsnivå: 2
Noe erfaring med å bruke sjablonger og airbrushing eller andre applikasjonsmetoder. Disse kundene kan også ha hatt erfaring med å bruke overføringstape og 'luke'.
Erfaringsnivå: 3
Du har god erfaring med sjablonger, airbrushing og andre teknikker for medieapplikasjon og har erfaring med å luke og bruke overføringstape.
Merk at ikke alle sjablongene våre kan brukes på nytt. Emballasjen til hvert sett indikerer om de kan brukes på nytt eller ikke. Generelt, jo mer intrikat sjablonen (nivå 2 og 3), jo mindre sjanse er det for gjenbruk.

LES NØYE BRUKSANVISNINGER SOM LIGGER UNDER DOKUMENTER.

Dokumenter