VAKUUMTANK 4,8L

Varenr.
692001
Lager
Midlertidig utsolgt/Bestillingsvare
Pris
kr 1 800,00

VAKUUM TANK 4,8 L ALUMINIUM MED GLASSLOKK
Vakuum kammer VC2509AG brukes i avgassing prosessen med molding produkter som silikon, harpiks (polyuretan, polyester, epoxy),, voks.
Økt kjemisk motstandsdyktig av dette kammeret gjør det egnet for å stabilisere tre og bein, arbeide med alkohol, etanol, aceton og monomerer eller polymerer basert på akryl.
Kammeret kroppen er laget av er aluminium, er dens kapasitet 4.8 l og interne dimensjoner er: diameter 25 cm til 9cm i høyden. Lokket er laget av tykt sikkerhets herdet glass. Kammeret er utstyrt med en vulkanisert silikon segl. Den påførte tetningen er pålitelig og har en lav mottakelighet for mekanisk deformasjon. Pågrunn av klart lokk kan du observere avgassing prosess. To kuleventiler lar deg fritt styre løpet av avgassing prosessen og  vakuum måleren indikerer gjeldende vakuum i kammeret. Kammeret er utstyrt med et inntak luftfilter, som effektivt gjør det umulig å få noenuønskete partikler ned i kammeret. Kammeret blir festet til en pumpe med en pneumatisk montering, som er montert i armert slange med en intern diameter på 8 mm og en lengde på 1,5 m. Produktet er laget av materialer av høyeste kvalitet og merket tetningsmasse til trådene.
Alle våre vakuumsystemer er 100% kontrollert og verifisert før forsendelse til kunden.

 VÅRE TANKER BLIR LEVERT MED GLASSLOKK, POLYKARBONATLOKK TÅLER IKKE STABILISERINGSVÆSKE DA DET BLIR MISFARGET.

Innhold i pakken:
• Aluminiums tank 250mm x 90mm
• Sikkerhet herdet glass lokk
• Industriell vulkanisert 100% silikon (ingen lim) pakning med en hardhet på 60 ° ShA og temperatue motstand på 190 ° c
• Lekkasjefri luft manifold med glyserin måler og luftfilter
• Forsterket pneumatiske slange med en passende muliggjør tilkobling til en vakuumpumpe