VAKUUMTANK 20 L

Varenr.
692004
Lager
På lager
Pris
kr 2 990,00

VAKUUMTANK 20L MED GLASSLOKK

VAKUUM TANK ALUMINIUM 20 L MED GLASSLOKK
Vakuum kammer VC3028AG brukes i avgassing prosessen med molding produkter som silikon, harpiks (polyuretan, polyester, epoxy),, voks.
Økt kjemisk motstandsdyktig av dette kammeret gjør det egnet for å stabilisere tre og bein, arbeide med alkohol, etanol, aceton og monomerer eller polymerer basert på akryl.
Kammeret kroppen er laget av er aluminium, er dens kapasitet 12,5 l og interne dimensjoner er: diameter 30 cm til 28cm i høyden. Lokket er laget av tykt sikkerhets herdet glass. Kammeret er utstyrt med en vulkanisert silikon segl. Den påførte tetningen er pålitelig og har en lav mottakelighet for mekanisk deformasjon. Pågrunn av klart lokk kan du observere avgassing prosess. To kuleventiler lar deg fritt styre løpet av avgassing prosessen og  vakuum måleren indikerer gjeldende vakuum i kammeret. Kammeret er utstyrt med et inntak luftfilter, som effektivt gjør det umulig å få noenuønskete partikler ned i kammeret. Kammeret blir festet til en pumpe med en pneumatisk montering, som er montert i armert slange med en intern diameter på 8 mm og en lengde på 1,5 m. Produktet er laget av materialer av høyeste kvalitet og merket tetningsmasse til trådene.
Alle våre vakuumsystemer er 100% kontrollert og verifisert før forsendelse til kunden.
 VÅRE TANKER BLIR LEVERT MED GLASSLOKK, POLYKARBONATLOKK TÅLER IKKE STABILISERINGSVÆSKE DA DET BLIR MISFARGET.
Innhold i pakken:
• Aluminiums tank 300mm x 280mm
• Sikkerhet herdet glass lokk