Vakumsett VP280+VC3028AG 20 l

Varenr.
691005
Lager
Midlertidig utsolgt/Bestillingsvare
Pris
kr 6 900,00
KOMPLETT VAKUUMSETT MED TANK 20L + PUMPE VP280
Vakuum sett brukes i avgassing prosess med molding produkter som silikon, harpiks (polyuretan, polyester, epoxy),, voks.
Økt kjemisk motstandsdyktig av dette kammeret gjør det egnet for å stabilisere tre og bein, arbeide med alkohol, etanol, aceton og monomerer eller polymerer basert på akryl.
Kammeret  er laget av rustfritt stål, kapasiteten er 20 l og interne dimensjoner er: diameter 30cm til 28cm i høyden. Lokket er laget av tykt sikkerhets herdet glass. Kammeret er utstyrt med en silikon tetning. Den påførte tetningen er pålitelig og har en lav mottakelighet for mekanisk deformasjon. På grunn av klart lokk kan du observere avgassing prosessen. To kuleventiler lar deg fritt styre løpet av avgassing prosessen og   glyserin vakuum måleren indikerer gjeldende vakuum i kammeret. Kammeret er utstyrt med et inntak luftfilter, som effektivt tar vekk uønsket materiale. Kammeret er festet til en pumpe med en pneumatisk montering, som er montert i armert slange med en intern diameter på 8 mm og en lengde på 1,5 m. Produktet er laget av materialer av høyeste kvalitet og silikon pakning.
Vakuumpumpen VP280 er en dual Stage, olje pumpe med fri luft forskyvning av 283l/min (10 CFM) og Ultimate vakuum 0.3 pa. ny serie vakuumpumper er preget av høy effektivitet, svært høy vakuum verdi og stille arbeider. RS vakuumpumper representerer høy kvalitet til en rimelig pris og dekkes av en ett års garanti. Alle RS serie pumper er utstyrt med olje filter og en enveis mekanisk ventil. Denne ventilen hindrer tilbakestrømning av olje fra pumpen inn i kammeret.
VP280 Pumpen kapasitet er da på 283 l/min, 1 hk, trenger 600ml olje, veier 14,3 kg.
Dual stage pumper har dobbel pumpe og må ikke forveksles med rimlige Single state pumper som kun har en pumpe.
Levetiden og ytelsen er bedre på Dual state pumper.
Alle våre vakuumsystemer er 100% kontrollert og verifisert før forsendelse til kunden.
VÅRE TANKER TIL STABILISERING LEVERES MED GLASSLOKK, LOKK AV POLYKARBONATE TÅLER IKKE STABILISERINGSVÆSKE DA DET BLIR MISFARGET. 
Innhold i pakken:
• vakuum pumpe VP280
• olje som trengs for første start
• vakuum kammer VC3028AG
• forsterket pneumatisk slange med en passende tilkobling til en vakuumpumpe
• Bruksanvisningen