CHESTNUT WOODWAX 22 KLAR 450ml

Varenr.
801006
Lager
Midlertidig utsolgt/Bestillingsvare
Pris
kr 185,00

CHESTNUT WOODWAX KLAR 450ml

WoodWax 22 inneholder bivoks (for glans) og karnaubavoks (for hardhet). Blandet sammen i et løsningsmiddel for å produsere en myk kremaktig pasta. Dette gjør det veldig enkelt å påføre over alle overflater.
WoodWax 22 er rask tørkende nok til å bli brukt på uforseglet tre, men fungerer best på en av våre sandin sealere. Hvis du arbeider på dreid treverk, skal voksen påføres med dreibenk stoppet. Påfør med en klut (Safety Cloth eller Stockinette fungerer bra med dette); voks sprer seg lett over overflaten, etter ca 20 sekunder begynner den å dra litt. Dette betyr at den er klar til å polere opp; Hvis du ikke har dekket hele stykket da ikke bekymre deg, bare ta litt mer voks fra boksen og fortsette å påføre, poler videre!
Det er best å buffe WoodWax 22 så snart du kan etter 20 sekunder; på den måten vil enhver overskuddsvoks som kan ha blitt brukt, bli fjernet, slik at glansen virkelig kan vise seg gjennom. Hvis du arbeider på dreibenken så før opp litt hastighet under polering, men hvis hensyn til sikkerhet under arbeidet.
Et andre eller til og med tredje voksstrøk kan påføres om nødvendig,  omtrent tjue minutter mellom strøkene. Etter tre strøk kan finishen bli mykere og vil markere veldig fint.

Dokumenter